Technische  vormgeving voor theater: decor, licht en multimedia.

Modern theater is tegenwoordig een rijk medium met veel gebruik van video, klank en goed uitgewerkte belichting. Bovendien moet de techniek in dienst staan van het spel én de spelers.

Het theaterstuk "Twee" van theatermaakster Janne de Bruin (NL) werd door mij voorzien van geluid, video en het lichtplan.

Lees meer...

Op het bot is een krachtig theaterstuk gericht op jongeren met als onderwerp zelfbeeld en eetstoornissen. Dit stuk is nu aan zijn tweede leven met actrice Hanne De Backer.

Lees meer...

"Overleef je partner!" is een nieuw theaterstuk van Vitalski en Veerle Malschaert. De Nachtburgemeester van antwerpen en "Karla" uit Flikken stellen in deze hilarsche dialoog het concept van relaties, liefde en respect op de proef.

Lees meer...

Bart Van Loo en VitalskyDit is een theaterproductie bedacht, geschreven en gespeeld door Vitalsky en Bart van Loo. Gebaseerd op het boek Als kok in Frankrijk is het een humoristische trip door de geschiedenis van het culinaire.

Lees meer...

We waren zeer nauw betrokken bij de creatie van de muziek (en beeld!) voor deze jeugdvoorstelling in het teken van leesbevordering.

Lees meer...