In 2006 hebben we voor Wasserij Gazelle in Wommelgem een spot geproduceerd die is uitgezonden op ATV. Deze vrolijke commercial had als doel klanten te winnen voor de service van het reinigen der gordijnen.

Daartoe werd Yvonneke Verbeeck benaderd, met wie we goede banden onderhouden. Zij heeft meegewerkt aan deze spot en er veel plezier aan beleefd. De telefoon stond haast niet stil tijdens de periode van de campagne. Ook niet bij de klant, die erg veel respons hebben gekregen en veel goodwill hebben kunnen opbouwen.


 

CREDITS:

Klant: Textiel Reiniging Gazelle
Brief: Promotie ‘Gordijnen reinigen aan huis’
Script/concept: Istvan Leel-Össy
Copy: Istvan Leel-Össy
Stem: Tom van Paeschen
Muziek: Mario Reget ©SABAM 2006
Media: ATV – DagTV Lente 2006
Direct/Cam/Edit: Istvan Leel-Össy
Mastering: B.U.T.
Featuring: Yvonne Verbeeck