Op 16 mei 2007 zullen tussen 10:30 en 12:00 op het terrein voor de Hemelhoeve 2880 Brasschaatse kinderen/jongeren verzameld worden die met gekleurde paraplu’s een ster (gelinkt aan de ‘sterrenhemel’ van OVK) creëren.

Planning manifestatie 2880 maal NËÉ!

Planning manifestatie 2880 maal NEE!

Deze ster staat symbool voor het aantal jonge dodelijke en zwaargewonde slachtoffers van verkeersongevallen. Ouders van Verongelukte Kinderen en Gemeente Brasschaat steunen deze actie. De pers zal aanwezig zijn.

SOUNDwithVISION tekent samen met KunstLab AVElinks voor de concept en productie. Tevens heeft SOUNDwithVISION geheel vrijwillig en onbezoldigd de website opgezet en gehost voor de manifestatie.

SOUNDwithVISION zal zich met de technische en logistieke aspecten bezig houden en klAVE zal met organisatie en publiciteit bezig houden.

SOUNDwithVISION werkt nu al een jaar intensief samen met Wim Geysen en KustLab AVElinks vzw. Samen de motor oa. achter Flits!, een zeer succesvolle jeagdtoneel productie over verkeersveiligheid.

De geheel vernieuwde versie van Flits! gaat op 16 en 17 mei in premére in Brasschaat, gelijktijdig met het evenement Istvan Leel-Össy was nauw betrokken bij dit project als maken van de video's en producer van de totaal vernieuwde eigen soundtrack. Het plan is om in het najaar uit te brengen.