We hebben meegewerkt met een nieuwe voorstelling van choreograaf Erwin Wouters. Samen met 4 dansers bracht hij een gedeelte uit “Vlees Verkoopt”, welke zijn visie behelst op de samenleving en de rol van de commercie.

Binnen het Avelinkse kader heb ik daaraan meegewerkt, met name op vlak van de video beelden en de technische uitwerking naar de performace toe. Tevens deed ik dan de sound en video tijdens de show. Binnenkort meer.

Wim Geysen tekende voor de teksten en spelregie. Zijn inbreng leidde tot diverse verrassende momenten.

Het is een stuk waarin de diverse kunstvormen gebruikt worden. Ook een goed gekozen soundtrack met een aantal smaakvolle bijdragen van jozefaleksanderpedro.

In het badhuis is het stuk nu tweemaal opgevoerd in het kader van een toonmoment. De reacties waren positief. De productie gaat nu zijn verdere uitwerking tegemoet.